Gæstebog

Kære kunder, - skriv en hilsen her i min gæstebog

07-06-2016

Mine Mortensen

Jeg har været hos Claus og få massage. Jeg må sige jeg blev positiv overrasket WAAO en fed og virkende oplevelse, det er noget der dur' tusind tak. Kan på det varmeste anbefale hot stone massagen den virker ;-)

Også tak for de øvelser du viste mig de blive nu brugt dagligt. Dejligt jeg ikke behøver spise smertestillende i samme grad som før fedt tak for det :-)

Ser frem til næste behandling hos dig

28-05-2016

Trine Børsting

Jeg vil opfordre alle til at få behandling hos Claus. Han har været min redningsmand gang på gang. Pt., har jeg problemer efter en arbejdsskade, og smertestillende medicin og ugentlige fys behandlinger,( som lægen og arbejdsskade forsikringen har bedt
mig om ), har ikke hjulpet det vilde, men der imod har massagen hos Claus gjort en verden til forskel for mig. Hver gang, at jeg har fået massage, er jeg taget derfra i højt humør, dejlig afslappet, og med en masse gode råd og øvelser, som har hjulpet mig
efterfølgende. Jeg giver Claus den bedste og varmeste anbefaling, så tøv ikke med at få bestilt en tid.

19-05-2016

Lea

Jeg har besøgt Claus flere gange over det sidste halve år, og kan kun give min varmeste anbefaling! Claus tager sig god tid til de forskellige problematikker man kommer med, og massere på en behagelig og yderst effektiv måde! Hver gang er jeg gået derfra
med færre smerter, samt en god fornemmelse i kroppen.. Der er en hyggelig og god atmosfære i rummet, med blidt lys og musik i baggrunden. 5 ud af 5 stjerner herfra :)

Hjemmeside 11-02-2013

Hanne Jeppesen

Har fået infrarød og helkropsmassage hos Claus flere gange og det kan varmt anbefales.
At komme i infrarød sauna først får dine muskler til at slappe helt af og på den måde få mere ud af massagen efterfølgende.
Det er afslappende og en yderst behagelig
måde at få velvære på.
Kan vildt godt lide at få arbejdet hele kroppen igennem på en blid og effektiv måde som Claus gør.
Går fra behandlingen med en rigtig god oplevelse ;o)
De bedste hilsner
Hanne Jeppesen

09-01-2013

Julie

Fik Hot Stone massage tilpasset mig og mit behov. Super lækker oplevelse. Varmen var virkelig dejlig og smerterne forsvandt. Er helt sikkert ikke sidse gang jeg får sådan en omgang! :)

03-12-2012

Anette

Har i dag fået en hot stone behandling, det var virkelig dejligt og jeg kan varmt anbefale det til andre. Virkeligt skønt.